АМСС: Појачан ветар у кошавском подручју, смањити брзину

АМСС упозорава возаче на појачан ветар у кошавском подручју и на јаче бочне ударе који у вожњи, а посебно када брзина није прилагођена, могу бити опасни.

Најјачи удари ветра су у Банату на подручју Кикинде, Новог Сада, Вршца, Банатског Карловца, Ваљева, Сремске Митровице и Великог Градишта, а возачима се препоручује да увек смање брзину при преласку преко мостова и надвожњака где је струјање ваздуха највеће, а удари ветра најјачи.

Сем ветра, остале временске прилике су боље у односу на претходне дане, па је проходност путева доба, уз савет да се пажљивије вози на деоницама где су у току радови на путу.

Према последњим информацијама Управе граничне полиције Србије, на нашим граничним прелазима, на путничким терминалима, тренутно нема дужих задржавања од 15 минута.

Што се тиче најава и актуелних измена у саобраћају, због радова на изградњи чеоне наплатне станице код Врчина од 12 часова саобраћај ће бити усмерен на четири новоизграђене траке ауто-пута, са по две у оба смера, које су саставни део нове наплатне станице "Врчин".

Треба обратити пажњу на привремену саобраћајну сигнализацију која регулише саобраћај на овом делу ауто-пута Београд-Ниш.

Измена режима саобраћаја ће трајати у периоду од 18. октобра до 15. новембра, наводи се у саопштењу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи