У планинским пределима могућа поледица

Видљивост је добра, али су ноћи и јутра и даље хладни, па планинским пределима централне и јужне Србије треба возити спорије и опрезније, јер због местимично влажних коловоза може доћи до стварања слабије поледице.

На ауто-путевима и главним државним путевима саобраћај се одвија, углавном, по сувим коловозима без прекида и ванредних застоја, а и умереног је интензитета, саопштио је Ауто-мото савез Србије (АМСС).

Према последњим информацијама Управе граничне полиције, на нашим прелазима на путничким терминалима тренутно нема дужих задржавања од 20 минута.

Што се тиче најава и најактуелнијих измена у саобраћају, на државном путу II-А реда број 147, деоница Липовица-Барајево, на делу од Ибарске магистрале до Барајева је до 17. октобра, због радова на санацији коловоза, на снази измена режима саобраћаја. За време извођења радова саобраћај се одвија наизменичним пропуштањем возила.

Од 4. до 11. октобра, од 22.00 до 06.00 сати, на делу државног пута I-А реда број 1, (Е-75), на деоници од петље "Сава Центар" до петље "Т6-скретање за Нови Сад", изводе се радови на чишћењу и прању кишне канализације. Радови се изводити у покрету, у зауставној саобраћајној траци, у оба смера (Београд-Шид и Шид-Београд) и регулисани су адекватном привременом саобраћајном сигнализацијом и опремом.

До 10. новембра због радова на реконструкцији железничког надвожњака на прузи Панчевачки мост - Панчево, биће измењен саобраћај на државном путу I-Б реда број 10, Београд-Панчево, у смеру ка Београду, испод надвожњака на Зрењанинском путу, док се саобраћај у смеру ка Панчеву, из Београда, одвија нормално.

Због изградње ауто-пута Е-763, на деоници Обреновац-Уб, у месту Стубленица, на државном путу II/А145 изводе се грађевински радови у пуној ширини државног пута II-А реда бр. 145 Уб-Стубленица-Радљево.

Саобраћај је на овој деоници од 3. октобра до 30. новембра преусмерен на локалне путеве.

Данас није предвиђено потпуно обустављање саобраћаја на Аутопуту Е-80, Ниш-Димитровград (Граница са Бугарском), деоница од Чифлика до Станичења, магистрални пут I-Б реда, број 43.

Возачима се саветује да, наиласком на деонице на којим се одвијају радови, прилагоде вожњу према упутствима постављене привремене саобраћајне сигнализације, наводи се у саопштењу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи