Чекање на граници до сат и по времена

На путевима овог јутра је осетно појачан саобраћај, упозорава Ауто-мото савез Србије. Појачан саобраћај очекује се и на наплатним рампама. На граничним прелазима чека се од пола сата до сат и по времена. Задржавање на наплатним рампама до 15 минута.

Према подацима Управе граничне полиције, на излазу из Србије ка Хрватској на граничном прелазу Батровци задржавања су на путничким терминалима од 60 до 90 минута, док се на улазу у Србију чека око сат времена.

На прелазу Шид задржавања су око 30 минута.

Са Мађарском се на Хоргошу чека око пола сата, али су због појачаног саобраћаја честе промене, па се препоручују алтернативни прелази Бајмок, Бачки Виногради, Келебија или Бачки Брег.

Појачан је саобраћај и на прелазима са Црном Гором, Македонијом и Босном и Хрецеговином на којима се путничка возила задржавају у просеку од 30 до 45 минута.

Време задржавања на граничним прелазима је релативно и врло често промењиво, посебно у туристичкој сезони у којој се налазимо.

На наплатној рампи Бубањ Поток, Стара Пазова, Сириг и Дољевац, задржавања су од 10-15 минута, па се возачима саветује да имају више стрпљења и толеранције за воланом, посебно на деоницама где је због радова саобраћај успорен.

Промену времена коју најављује Републички хидрометеоролошки завод, у појединим крајевима Србије може донети кишу, грмљавину, појачан ветар и локалне непогоде, који ће додатно оптерити возаче и због којх је потребно имати више стрпљења и толеранције у вожњи.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи