Без дужих задржавања на граничним прелазима

На граничним прелазима, као и на наплатним рампама, тренутно нема дужих задржавања за путнички саобраћај, саопштио је јутрос АМСС.

Ведро време овог јутра широм земље условљава и добру проходност путева, осим на деоницама на којима због радова или услед повећаног броја возила може доћи до мањих застоја у току дана. 

На фреквентним наплатним рампама, као што су Бубањ Поток, Стара Пазова, и Наис тренутно нема дужих чекања.

Према подацима Управе граничне полиције, на граничним прелазима тренутно нема дужих чекања за путнички саобраћај, али се задржавања ускоро очекују, па се возачима саветује да се на време информишу о праходности.

Време задржавања на граничним прелазима је релативно и врло често променљиво, посебно у туристичкој сезони у којој се налазимо.

У циљу спречавања застоја и бржег протока возила на наплатним станицама, обезбеђен је довољан број инкасаната.

Сви канали за наплату путарине као и дистрибуцију картица биће у функцији 24 часа дневно без минута паузе.

На видљивим местима биће постављена обавештења возачима да припреме тачан износ новца за плаћање путарине.

Обавештења ће бити написана и на три страна језика: енглеском, немачком и турском. Инкасанти ће имати довољно ситног новца за враћање кусура.

Учесници у саобраћају ће путем портала на ауто-путевима бити редовно обавештени о евентуалним задржавањима на наплатним станицама, прекидима саобраћаја, стању коловоза, временским приликама и другим неопходним информацијама.

Сви шефови одсека и њихови помоћници биће дежурни на терену, обилазиће наплатне станице и контролисати организацију рада.

ЈП "Путеви Србије" је опремило пакетима за прву помоћ све наплатне станице, где у сваком тренутку од 00-24 постоји лице које је обучено за пружање прве помоћи.

На свим наплатним станицама у Србији је обезбеђена пијаћа вода.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи