Демолиран још један српски ауто

Неколико младића у околини Шибеника напало породичну кућу Београђанина Драгана Милутиновића и притом демолирала његов аутомобил.

У Затону, крај Шибеника, за сада непознати младићи ноћас су напали кућу познатог београдског златара Драгана Милутиновића (53), иначе ожењеног Хрватицом из тог места.

Ноћас око 1.30, јавља портал Index.hr, одиграла се права драма, када је група младића уз повике "Убиј Србина" и "Србе на врбе", оштетила возило "мицубиши спејс стар", који је био паркиран испред породичне куће Милутиновића, и са њега откинула и однела београдске регистарске ознаке.

"Нисам желео из страха излазити, али сам чуо увреде на мој етницитет, за које држим да их по ничему нисам заслужио и оне ми више сметају од настале штете на возилу", рекао је Милутиновић за Јутарњи лист.

Рекао је и да су нападу претходиле увреде на плажи упућене од вршњака његовој малолетној деци, чему није придавао пажњу, сматрајући да су то "дечја посла".

Полиција и даље трага за починиоцима.

Иначе, ово је већ други напад на српске туристе, који је евидентиран у хрватским медијима и уведен у полицијске документе.

Недавно су младићи из Плата у Жупи дубровачкој демолирали аутомобил госту из Србије, који се одмарао у Хотелу Плат.

Број коментара 16

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи