Ухапшени због разбијања београдског аутомобила

Тројица младића ухапшена под сумњом да су на паркингу хотела "Плат" у Дубровачкој Жупи оштетили возило београдског адвоката Бранислава Поповца.

Дубровачка полиција ухапсила је тројицу младића под сумњом да су у ноћи с уторка на среду, на паркингу хотела "Плат" у Жупи Дубровачкој, оштетили возило београдског адвоката Бранислава Поповца.

Како је саопштено из Дубровачко-неретванске полицијске управе, полиција је довршила криминалистичку обраду над три мушкарца из Жупе Дубровачке, старости од 21, 22 и 24 године, за које се сумњало да су починили кривично дело уништавања и оштећења туђе имовине.

Тројица младиће су осумњичена да су 15. јула око два часа ноћу, на паркингу хотела Плат, оштетили аутомобил "пежо 407" београдских регистрација у власништву адвоката Поповца.

На аутомобилу су избушене гуме, поломљени ветробранско стакло и стакло на левим предњим вратима, а на хауби има више удубљења од удараца.

Штета се процењује на око 10.000 куна (око 1.350 евра). Извештавајући о инциденту, медији су пренели оцене појединих туристичких стручњака да је демолирањем београдског аутомобила пропало 120.000 евра, које је Хрватска туристичка заједница у мају и јуну утрошила на маркетиншку кампању у Србији.

Вандалски чин осудио је и директор хотела Перо Матић, истичући да још има појединаца који су окренути према прошлости, док је туризам окренут према будућности.

Број коментара 31

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
31° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи