Памела Андерсон жели да улаже у Црну Гору

Позната холивудска глумица, јунакиња серије "Чувари плаже", изјавила је да жели да инвестира у Црну Гору. Андерсонова је заинтересована за улагања у два пројекта "Атлас Групе" - "Атлас капитал центар" у Подгорици и туристичко-здравствени комплекс у Мељинама.

Глумица Памела Андерсон изјавила је у Будви да је Црна Гора изванредна држава и да с нестрпљењем очекује да инвестира у њу.

Андерсонова, која је 13. јула дошла у Црну Гору, такође је рекла, на конференцији за новинаре, да је чула за Србију, али да тамо још није била, а упитана да ли ће инвестирати у ту земљу, одговорила је: "Никад се не зна".

Памела Андерсон је гост "Атлас Групе", на чијем је челу бизнисмен Душко Кнежевић.

Приликом обиласка Црне Горе највише јој се, како је рекла, допало место Пржно, где жели да купи стан, а у међувремену је за Дом за незбринуту децу у Бијелој приложила донацију од 10.000 евра.

Андерсонова је рекла да јој је Душко Кнежевић пружио гаранцију да ће помоћи да купи стан у Пржном.

Питер Ашер, менаџер Памеле Андерсон, демантовао је медијске тврдње да је она банкротирала, али је додао да је истина да она живи у једној луксузној приколици у једном парку - и то зато што тако желе њена деца.

Памела Андерсон није желела да говори о висини својих евентуалних инвестиција у Црну Гору, наводећи да је то њена приватна ствар, али је додала да не мисли да је опасно улагати у ту земљу у овом тренутку када је свет захваћен економском кризом.

Андерсонова је рекла да не види како би могла да изгуби, јер не намерава да продаје некретнине већ да у Црној Гори борави на дуже време. Памела Андерсон ће сутра отићи из Црне Горе и у њу ће се, како је најављено, поново вратити у августу.

Андерсонова је заинтересована за улагања у два пројекта "Атлас Групе" - "Атлас капитал центар" у Подгорици и туристичко-здравствени комплекс у Мељинама.

Ова глумица је јуче обишла градилиште стамбено-пословног центра у Подгорици, као и некадашњу војну болницу Мељине код Херцег Новог, која треба да прерасте у туристичко-здравствени комплекс.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
31° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи