У Дубровнику оштећен београдски аутомобил

Вандали оштетили ноћас, на паркингу хотела Плат у Дубровнику, "пежо 407" београдских регистарских ознака, власништво адвоката Бранислава Поповца.

На паркингу дубровачког хотела "Плат", ноћас око два сата, непознати починици су на "пежоу 407" са београдским таблицама, власништву адвоката Бранислава Поповца, пробушили задњу леву гуму, поломили ветробранско и предње лево стакло и леви ретровизор.

Вандалско иживљавање забележиле су камере хотела, а материјална штета се процењује на 10 хиљада куна (око 1.400 евра).

"Нажалост, у најкраћем року се враћам у Београд, разочаран нечим што је неприхватљиво за 21. век. Очекујем од хрватске полиције да открије вандале, а од правосуђа да их казни и тиме јавности пошаље поруку проевропске Хрватске о томе како ће, у могућим новим ексцесима, проћи сви вандали", пренео је "Јутарњи лист" изјаву Поповца са наднасловом "Збогом Европо".

Директор хотела "Плат" Перо Матић је најоштрије осудио демолирање аутомобила, наводећи да још постоје појединци који живе у прошлости, и рекао да је туризам окренут према будућности, док вандали раде директно против спасавања туристичке сезоне.

Дубровачка полиција је, на основу хотелског видеоснимка, идентификовала починиоце, тројицу младића из Жупе дубровачке, али адвокат Поповац је изјавио да не жели да поднесе кривичну пријаву.

Како јавља хрватски портал "Индекс", Поповић се касније предомислио и поднео кривчну пријаву, па се ускоро очекује и привођење починилаца.

Број коментара 26

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
29° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи