Памела Андерсон у Црној Гори

Холивудска звезда Памела Андерсон стигла у Црну Гору, као потенцијални инвеститор. Заинтересована за улагање пројеката у Мељинама и "Атлас капитал" центру.

Глумица Памела Андерсон обишла је данас градилиште стамбено-пословног центра у Подгорици и некадашњу војну болницу Мељине код Херцег Новог како би размотрила могућност улагања у те пројекте црногорске "Атлас групе".

Андерсонова је после обиласка некадашње војне болнице у Мељинама, која треба да прерасте у туристичко-здравствени комплекс, новинарима рекла да је заинтересована за ту врсту улагања и да јој се Црна Гора "јако допала као и сам пројекат "Атлас групе."

"За Црну Гору сам чула од своје пријатељице која живи у Босни и са којом сам прошле године на њеној јахти крстарила хрватским приморјем. Након тога сам у Абу Дабију чула за пројекте "Атлас групе" и ево ме поново овде", испричала је глумица новинарима како је дошла до идеје да пословно посети Црну Гору.

Њен домаћин, власник "Атлас групе" Душко Кнежевић рекао је новинарима да је Андерсонова дошла да "направи преглед стања" и да ће улагањем промовисати свој бренд "Памела Малибу", који се односи на инвестирање у спа центре.

Америчка глумица, која је у Црну Гору допутовала у понедељак, 13. јула, раније данас је обишла и градилиште стамбено-пословног центра у Подгорици, који гради Атлас група.

Андерсонову и њеног менаџера Питера Ашера је примио градоначелник Подгорице Миомир Мугоша који је, оскудно одевеној америчкој глумици, поклонио кошуљу и шал.

Мугоша је приликом обиласка "Атлас капитал центра" оценио да глумица "представља добру промоцију" тог центра, "имајућу у виду контакте које она и њени менаџери имају у арапском свету".

"То вероватно представља сигурност за компанију, за трансфер капитала, за боље тржиште некретнина у кризним временима", оценио је Мугоша.

Памела Андерсон ће сутра у Будви одржати конференцију за новинаре, а у четвртак, 16. јула одлази из Црне Горе у коју се, како је најављено, поново враћа у августу.

"Већ неко време тражим праве партнере и праву локацију да реализујем свој сан - бању и хотел, који се заснива на свим принципима до којих ми је стало: добром здрављу, доброј храни, што у мом случају значи што више органске и вегетаријанске хране и здравом еколошком планирању, притом не губећи из вида значај уметности, добре музике,  доброг дизајна и добре забаве",  поручила је Памела Андерсон уочи доласка у Црну Гору.

Током боравка у Црној Гори звезда серије "Чувари плаже" , на свој захтев, обићи ће природне лепоте Црне Горе,  пре свега обалу, а домаћини су јој припремили и крстарење Јадраном на јахти "Доминатор",  дугачкој 11 метара.

Број коментара 17

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
28° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи