Власи могући амбасадор Косова у Подгорици

Уколико се успоставе дипломатски односи Црне Горе и Косова, приштински адвокат Азем Власи могао би да буде именован за амбасадора у Подгорици.

Адвокат са Косова Азем Власи најавио је да ће вероватно на јесен доћи у дипломатску мисију у Подгорицу, али је додао да то зависи од успостављања дипломатских односа Црне Горе и Косова на амбасадорском нивоу.

"У овом тренутку још није познато кад ће се то догодити. По свему судећи, могао бих бити именован за амбасадора Косова у Црној Гори после годишњих одмора, то јест на јесен. То су информације којима ја располажем", истакао је Власи у изјави за подгорички лист "Дан".

Отварање косовског дипломатског представништва у Подгорици, оценио је Власи, од велике је важности, јер ће се учврстити добри односи између Црне Гори и Косова.

Власи је истакао да ће се након отварања дипломатских представништава међудржавни односи између Црне Горе и Косова боље уредити у многим аспектима.

"Биће више међудржавних споразума о уређењу многих питања која живот значе", сматра Власи и додаје да то много значи за проширење и боље уређење међусобних односа између Косова и Црне Горе.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
28° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи