Злочин због љубоморе

Двоструко убиство у Озљу, у Хрватској. Љубоморни супруг убио своју жену и њену ћерку.

Мирко Михичинец (50) из Ференаца убио је у центру Озља (Карловачка жупанија) своју невенчану супругу А. М. (60) и њену 30-годишњу ћерку.

Осумњичени, којег је полиција одмах привела, пуцао је на невенчану супругу и њену ћерку испред апотеке и зграде градске управе, на неких 20-ак метара од полицијске станице, јавили су хрватски медији.

Медији још преносе да су у аутомобилу са његовом супругом били и њено двоје унучади и зет, који, на срећу, нису повређени.

Претпоставља се да је мотив овог злочина љубомора, због чега је у последње време, како тврде мештани, Михичинец био насилан.

Све до пре пет година био је нежења, када је почео љубавну везу са покојном А. М. која је у њему пронашла сигурност, бежећи од мужа насилника.

Михичинец је радио у озаљском предузећу за производњу када, а убијена А. М. бавила се пољопривредом.

Званичних информација још нема, а увиђај је у току.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи