Вуковар, претучени малолетници пуштени на кућно лечење

Стање претучених малолетника, које је у суботу напала група старијих младића, припадника навијачке групе "Бед блу бојс", знатно боље и они су пуштени на кућно лечење изјавио је заменик градоначелника Вуковара Срђан Колар, председник Градског одбора СДСС.

"За сада је ухапшено пет младића, док је према нашим информацијама у нападу учествало њих седам-осам", рекао је Колар за Радио телевизију Републике Српске. Нагласио да се напад мора најстроже санкционисати.

"Ми желимо Вуковар у којем родитељи неће бити забринути када им дете изађе из куће и оде у школу или на било коју другу ваншколску активност", навео је Колар.

Родитељи повређених малолетника најавили су протест у Вуковару за суботу, а подржали су их лидер СДС С Милорад Пуповац и посланик Борис Милошевић.

Вуковарска полиција званично није саопштила националниост нападнутих малолетника, а медији преносе да је међу њима било и Срба и Хрвата.

Такође, полиција није потврдила да су нападачи припадници навијачке групе Бед блу бојс, као ни шта је био мотив њихове агресије.

Напад на малолетнике у Вуковару осудио је хрватски премијер Андреј Пленковић затраживши хитну идентификацију и санкционисање нападача.

Петорици до сада приведених, одређених је истражни затвор до 30 дана због опасности од утицаја на сведоке и понављања кривичног дела.

уторак, 21. мај 2024.
23° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара