Читај ми!

Абазовић показао фотографију: Ђукановић са шкаљарцима

Председник Владе Црне Горе у техничком мандату Дритан Абазовић на седници Одбора за безбедност и одбрану показао фотографију на којој се, како тврди, види председник Црне Горе и Демократске партије социјалиста (ДПС) Мило Ђукановић са припадницима шкаљарског криминалног клана, преноси РТЦГ.

Седница Одбора за безбедност и одбрану на којој би требало да се обави контролно саслушање челника црногорске владе, полиције, Агенције за националну безбедност и тужилаштва поводом актуелних дешавања у безбедносном сектору и области међународне дипломатије, почела је нешто пре 11 часова.

Абазовић је казао да је спреман да га данас саслушају и да то треба урадити. 

"Ја сам дошао и молим вас да ме саслушате данас. Придружићу се кад буду овде и остали. Ја мислим да дијалог избегавају они који су желели да направе ову конструкцију. Немам ја ништа против тога, али је добро да оно што ја кажем данас води до њих, тако да, не да сам релаксиран и спреман за дијалог, него у ноћ, у поноћ, нема битније теме. Они су хтели да направе да то води до неког другог. Нека тужилаштво ради свој посао, ви треба да чујете неке ствари", казао је он. 

Абазовић је замолио да се његово саслушање одржи јер јавност треба да га чује.

"Али ако ми треба да одлажемо јер је неко направио стратегију. Ви можете да одложите, али ја ћу одмах обавестити јавност", рекао је он. 

"Украо је цигаре онај ко је навикао да их краде, спреман сам да за оно што изнесем и да одговарам. Не дај боже да немамо подршку међународне јавности иначе бисмо сви који се бавимо криминалом били заборављени", казао је он.

Након тога показао је фотографију на којој је наводно председник Мила Ђукановића са члановима шкаљарског клана. 

Седници су присуствовали премијер у техничком мандату Дритан Абазовић, главни специјални тужилац (ГСТ) Владимир Нововић, вршитељка дужности (в.д) врховне државне тужитељке (ВДТ) Маја Јовановић (ВДТ), тужилац у Специјалном државном тужилаштву (СДТ) Јован Вукотић и помоћник директора Управе полиције (УП) Дејан Кнежевић.

недеља, 15. септембар 2024.
10° C

Коментари

Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Sažeto od Amazon produkcije
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Odlicna serija
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи