Читај ми!

Абазовић: Нека падне, да освежи

Црногорски премијер Дритан Абазовић изјавио је поводом 100 дана рада Владе да је правда кренула и да је дошло до тектонских поремећаја. Реформе које су, каже, покренули у Тужилаштву омогућила су највећа хапшења за криминал и корупцију у историји те државе. Завршили су, додаје, корекцију закона о пореклу имовине и брзо ће се наћи пред посланицима и да ће имовину која је покрадена, вратити грађанима. "Све одмах и сад, за чисту, зелену и европску Црну Гору. Нека падне да освјежи", поручио је Абазовић.

Дритан Абазовић је рекао да испуњавају све што су обећали и не остављају ништа за сутра.

"Све одмах и сад, за чисту, зелену и европску Црну Гору. Нека падне да освјежи", поручио је Абазовић.

Абазовић је то рекао у видео обраћању поводом првих 100 дана Владе Црне Горе.

"За 100 дана имали смо око 100 међународних активности, срели смо се са 120 међународних званичника, 40 амбасадора, девет премијера, десетак предсједника држава, 13 евроспких званичника... Посјетили смо десет држава, док су три делегација на највишем нивоу биле наши гости", каже Абазовић.

Додаје да је делегација Владе "посјетила Украјину, да је стигла у Кијев и пружила безрезервну подршку предсједнику Володимиру Зеленском".

"Правда је кренула, дошло је до тектонских поремећаја. Рефероме које смо покренули у Тужилаштву омогућила су највећа хапшења за криминал и корупцију у историји државе. Завршили смо корекцију закона о поријеклу имовине и брзо ће се наћи пред посланицима - имовину која је покрадена, вратићемо грађанима", навео је Абазовић.

Каже да је сузбијен шверц цигарета преко Луке Бар и "да је Црна Гора имала највећу запљену у Европи".

"Вјеровали или не, све то само за 100 дана, а има још тога. Радимо да тешку јесен и зиму што спремније дочекамо", рекао је Абазовић.

Скупштина Црне Горе у петак ће расправљати о неповерењу Абазовићевој Влади. Слоган "Нека падне, да освјежи" обележио је изборе 30. августа 2020, када је дошло до промене власти у Црној Гори.

уторак, 17. септембар 2024.
22° C

Коментари

Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Sažeto od Amazon produkcije
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Odlicna serija
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи