Читај ми!

Весну Меденицу пребацују из болнице у Спуж

Адвокат бивше председнице Врховног суда Весне Меденице потврдио је да је његова клијенткиња пребачена из блнице у затвор у Спужу. Како подгоричке Вијести пишу, утврђено је да јој у спушком затвору може бити пружена адекватна медицинска њега.

Вијести на основу незваничних извора пишу да је у току спровођење Весне Меденице из Клиничког центра у Истражни затвор у Спужу.

Ту информацију је потврдио и њен правни заступник адвокат Здравко Беговић.

Бившу председницу Врховног суда преместиће у спушки затвор након што су лекари дали сагласност да може боравити у затворским условима, односно, да јој тамо може бити пружена адекватна медицинска њега.

Беговић је раније рекао да она има озбиљне срчане проблеме као и да је њен покушај самоубиства одраз њеног психичког стања – "Агоније у којој се нашла због свега што је снашло у задње вријеме".

Казао је и да је логично да првоосумњичени - њен син Милош Меденица, дође и пријави се надлежним органима, јер је управо и његова недоступност разлог што је Весни одређен притвор.

Весна Меденица је ухапшена 17. априла око 22.20 часова на подгоричком аеродрому, док је покушавала да се укрца на лет за Београд.

Специјална државна тужитељка Наташа Бошковић сумњичи је да је као члан криминалне организације, коју је формирао њен син Милош Меденица, починила кривично дело противзаконити утицај.

недеља, 29. септембар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи