САД тражи изборе у Црној Гори?

Ратко Кнежевић тврди да САД од Мила Ђукановића тражи расписивање ванредних избора. Такав "налог" издат приликом недавне Ђукановићеве посете Вашингтону, тврди Кнежевић.

Америчка администрација је од црногорског премијера Мила Ђукановића затражила да ове године у Црној Гори буду одржани ванредни избори на свим нивоима, тврди бивши шеф Трговинске мисије Црне Горе у Вашингтону Ратко Кнежевић.

Подгорички лист "Дан" објавио је интервју са Кнежевићем који тврди да "има сазнања" да је Ђукановић такав "налог" добио приликом своје недавне посете Вашингтону.

Кнежевић је, такође, рекао да ће црногорска опозиција, "ако САД инсистирају на идеји избора на свим нивоима у овој години", тражити "сву врсту помоћи и гаранције да ће то бити први слободни избори у Црној Гори".

"Сигуран сам да ћемо, ако нам Америка помогне да створимо ту и такву атмосферу, коначно овај режим, његову јавну, и много важније, његову тајну владу, послати у пензију", преноси "Дан" Кнежевићеве речи.

Ратко Кнежевић је некада био близак сарадник и пријатељ црногорског премијера Мила Ђукановића, али се касније разишао са њим.

Број коментара 22

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
31° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи