Читај ми!

СНП одлучује о учешћу у мањинској влади

На данашњој седници главног одбора Социјалистичке народне партије (СНП) одлучиваће се о могућем учешћу у мањинској влади.

Испред просторија СНП-а се налазе поједини чланови никшићког одбора који протестују због најаве да ће СНП можда постати део мањинске владе.

Томислав Булајић из никшићког СНП-а рекао је да су сви чланови одбора из тог града једногласно били против најаве о учешћу у мањској влади, да би, како је навео, у међувремену променили мишљење.

"Немојте ме питати зашто, то је типично црногорски. Славко Перовић - Либерални савез, Новак Килибарда - Народна странка, Дарко Пајовић - Позитивна, Драго Ђуровић - Никшић, Стеван Джаковић - Будва, Бруна Лончаревић - Котор. То се зове издаја", рекао је Булајић новинарима.

Истакао је да је руководство СНП-а увек било слабо.

"Сваки пут нас је издало, прешло или основало друге партије....", рекао је Булајић.

Додао је и да се боји лошег резултата партије на локалним изборима.

Лидер СНП-а, Владимир Јоковић, подсетио је раније да је за одлуку на Главном одбору потребна двотрећинска подршка.

Јоковић је рекао да је председништву СНП-а прихватљив улазак у мањинску владу, под условима које су поставили и уз договор о сваком детаљу.

"Главни одбор ће одлучити о уласку, а предсједништво је само консултативни дио и оно нема моћ одлучивања", рекао је Јоковић агенцији Мина.

Мандатар за састав владе Дритан Абазовић изјавио је да одговор СНП-а везано за понуду да буду дио нове владе очекује врло брзо.

понедељак, 30. септембар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи