Читај ми!

Честитке поводом Дана Републике Српске

Званичници из Србије упутили су честитке поводoм 9. јануара, Дана Републике Српске.

Потпредседник Владе и министар одбране Небојша Стефановић упутио је честитку поводом Дана Републике Српске.

"Данас се навршава ваших првих тридесет година и ово је ваш најважнији дан који славимо са огромним осећајем поноса. Од срца вам желим свако добро и успешан рад, како би Република Српска наставила да се развија на путу мира, стабилности и просперитета. Живела Република Српска", истиче се у честитки.

Честитку поводом Дана РС упутио је на Инстаграму и директор Канцеларије за Косово и Метохију Петар Петковић и пожелео срећних првих 30 година Републике Српске.

"На српском мучеништву саздана, одолеваш истрајно свим недаћама у најтежим временима! Твоја браћа с Косова и Метохије уз тебе су и деле сва страдалништва и прегнућа да останеш светитељ српства", написао је Петковић.

У честитки градоначелника Београда Зорана Радојичића истиче се да је, настала на темељима тешке борбе, Република Српска "остварење сна и плод тежње наше браће преко Дрине да живе безбедно и у миру са свима".

"Република Српска нас у матици Србији 30 година чини поноснима, непрестано нам дајући пример како се воли своја земља и свој народ. Првих 30 година је за нама, а ја од срца желим да обележите још много јубилеја, заједно са Србијом као вашом најјачом подршком", навео је Радојичић додајући да је Град Београд "увек ту за своју браћу".

среда, 02. октобар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи