Читај ми!

Након Миленине исповести и словеначка глумица изнела своју причу о полном узнемиравању

Исповест глумице Милене Радуловић охрабрила је њену словеначку колегиницу да изађе у јавност са својом причом о полном узнемиравању.

После кривичне пријаве коју је у Београду покренула Милена Радуловић, њена колегиница и вршњакиња из Словеније Миа Скрбинац изашла је у јавност са тврдњама да је током студирања на Академији за позориште, радио, филм и телевизију један о професора полно узнемиравао.

Како је открила словеначка глумица, познати глумац и професор глуме вербално и физички (сексуално) ју је узнемиравао током студирања од 2014. до 2016. године.

"Непријатност коју тада осећате и последице које сносите су огромне. То је постепени губитак достојанства, самопоштовања", рекла је Скрбинацова.

Истакла је да током студија није могла да говори о томе.

"Било ме је срамота, било ме је срамота да признам себи. Сматрала сам себе снажном женом са јасним ставовима. То да у таквој ситуацији не могу да реагујем, да се отргнем, било ми је тешко да поднесем", рекла је млада глумица.

Миа Скрбинац није именовала професора, а за свој чин је добила пуну подршку колега и најаву декана да ће реакција бити оштра ако дође до истраге.

Глумица Милена Радуловић, која је Мирослава Алексића оптужила за силовање које је починио док је похађала његову глумачку школу, покренула је лавину сведочанстава жена из целог региона. Оне су се повезале и почеле да објављују своја искуства са сексуалним злостављањем на Фејсбук групи "Нисам тражила".

уторак, 15. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи