Читај ми!

Станивуковић најавио пријаве против врха бивше власти, реаговао Радојичић

Градоначелник Бањалуке Драшко Станивуковић најавио је подношење кривичних пријава против бивших челника тог града, међу којима и доскорашњег градоначелника Игора Радојичића, јер је, како тврди, потписивао неке од спорних докумената.

Драшко Станивуковић је рекао да је у првом месецу активности на ревизији послова који су рађени у граду у ранијем приоду уочено да већина билборда у граду нису регистрована, а није плаћана ни комунална накнада, за шта је оптужио, како је рекао, и нећака Милорада Додика, српског члана Председништва БиХ.

"За ове неплаћене накнаде могла се исплатити мјесечна карта за пензионере или бесплатни уџбеници. Када кажу да нема новца, ево гдје је новац", рекао је Станивуковић.

Такође, рекао је да је у провери диплома запослених у управи Бањалуке уочено више сумњивих диплома, за шта је позвао надлежне да изврше провере.

Додао је да је уочено да је он лично под нечијом присмотром, и позвао је надлежне да утврде о чему се ради.

"Не бојим се. Они мене могу хватати на измишљеним лапсусима а ја њих у криминалу", рекао је градоначелник Бањалуке.

Поводом оптужби Станивуковића, огласио се бивши градоначелник Игор Радојичић.

"Нека институције раде свој посао, а ја ћу у свакој ситуацији доказати да сам радио законито, у најбољој намери и у најбољем развојном периоду Града", написао је Радојичић на друштвеним мрежама.

Наводи да је данашња конференција за медије градоначелника и његових сарадника наставак  политичке кампање, са многобројним политичким ставовима и врло мало права.

"Представљање извјештаја тзв. ревизорског тима и даље показује висок степен незнања прописа и организације система локалне власти", додао је Радојичић.

уторак, 15. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи