Шестоструки убица из Загреба починио самоубиство, преживела само двомесечна беба

Загребачка полиција потврдила је да је мушкарац, који је у Новом Загребу убио шест особа и побегао, починио самоубиство. Убијена цела породица, преживела само беба.

Индекс пише да од полиције сазнају да је мушкарац приликом хапшења у Брезовици извршио самоубиство.

Подсетимо, у Новом Загребу у насељу Кајзерица нешто пре 21.30 догодило шестоструко убиство. Убијена су два мушкарца, три жене и десетогодишње дете.

Преживела је само двомесечна беба која није повређена.

Хрватски медији наводе да се верује да је љубомора мотив овог злочина.

Нагађа се да се ради се о породичном насиљу у којем је мушкарац, између осталог, убио бившу жену и њеног новог партнера, наводи Хрватска радио-телевизија.

Убица је након злочина побегао, а због потраге за њим полиција је током ноћи блокила већи део Загреба. Полицајци с дугим цевима и панциркама претраживали су сваки аутомобил, a потрага је затим проширена и на целу Хрватску.

На месту убиства и даље траје увиђај. 

Убиство у насељу Кајзерица један је од најтежих злочина у Хрватској у последњих неколико деценија. 

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи