Решен случај пљачке у хрватском МУП-у, приведен службеник полиције

Бивши високи функционер хрватске полиције ухпашен је због пљачке злата и новца у седишту МУП-а а хрватски медији случај називају "највећим скандалом и срамотом за полицију". Министар полиције саопштио да је случај пљачке решен и да је приведен полицијски службеник али није открио његов идентитет.

Хрватски медији јавили су раније данас да је због сумње да је умешан у пљачку 280.000 евра и два килограма злата из седишта МУП-а приведен бивши шеф Одељења за организовани криминал Жељко Долачки.

Орепић је на ванредној конференцији за новинаре рекао да је полицијски службеник приведен јутрос, пренели су хрватски медији.

Честитајући људима који су били ангажовани на овом случају, Орепић је рекао да "то потврђује тезу да је Хрватска у самом европском врху по ефикасности", рекао је Орепић.

"Ухапшен је полицијски службеник, у свом стану, приведен је и поступак је у току", казао је Орепић који, међутим, није хтео да открива идентитет ухапшеног.

Медији пишу да је реч о Долачком, бившем начелнику Службе за борбу против организованог криминала. МУП је, како наводе, јутрос претражио његов стан.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 28. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи