Читај ми!

Дубровник, оштећен аутомобил са БГ таблицама

"Нисте добродошли" и "Олуја 1995 мрш" – поруке су које су непознати починиоци урезали на возилу београдских регистарских ознака паркираном у близини плаже Пасјача у Конавлима. Београђанин чији је ауто оштећен каже да је направљена штета у износу око 2.000 евра.

Дубровачки дневник пише да је у питању аутомобил којим су у Дубровник стигла два млада пара, студенти из Београда, који су пре одласка у Конавле данима летовали у том граду без икаквих проблема.

Поред непримерених порука које су исписане на аутомобилу, возило је претрпело низ видљивих оштећења.

Полиција је потврдила да ради на проналажењу починилаца инцидента, који се догодио јуче на возилу марке "мерцедес" у власништву 22-годишњег држављанина Србије и да је о догађају обавештено надлежно државно тужилаштво у Дубровнику.

У међувремену, Београђанин М. Р., чији је аутомобил оштећен, за Дубровачки вјесник је рекао да је направљена велика материјална штета, процењена на око 2.000 евра. Аутомобил је, каже, очев, па не зна како ће реаговати на толику штету.

Када су се вратили са купања и на паркингу затекли оштећен аутомобил, инцидент су одмах пријавили полицији.

"Кад смо то пријавили полицији дошле су две патроле, а потом и треће возило с криминалистичким инспекторима. Сви су били океј и врло професионални, али то неће решити 2.000 евра штете, на колико ју је мајстор у Требињу проценио", рекао је М. Р. 

Младић каже и да ће, након овога, тешко поново доћи у Хрватску и додаје да је због прославе "Олује" ситуација напета.

"Препоручујем свим Србима да не долазе јер је због прославе 'Олује' атмосфера поново прегрејана. Пријатељи у мојој пратњи су први пут дошли у Хрватску и све до инцидента били су одушевљени. Знам, кретена има свуда, али су се девојке нелагодно осећале док су их неки локални момци коментарисали у негативном контексту", навео је М. Р. и додао да су се девојке тресле и од страха плакале док су на паркингу чекале полицију.

Београђанин је рекао да су и претходних дана били у Купарима и да није било никаквих проблема нити инцидената.

"Били смо претходних дана у Купарима и на плажи Корал кава бич на Бабином куку и нисмо имали никаквих непријатности. Тамо је било још возила из Србије и Црне Горе и нисам чуо да су имали проблема", испричао је М. Р. и додао да је са пријатељима био и у Конавлима и на Пасјачи, где такође није било проблема.

Младић и његови пријатељи из Београда су огорчени и кажу да је у свему једино позитивно то што их нико физички није напао, пише Дубровачки вјесник.

Број коментара 12

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 26. јун 2024.
22° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару