Читај ми!

Хапшење због организованог криминала у БиХ

Ухапшено 10 особа у акцији "Лист" у БиХ, због сумње да су учествовали у утаји пореза или превари, злоупотреби службеног положаја, као и у примању и давању мита.

Осумњичене су синоћ ухапсили припадници Државне агенције за истрагу и заштиту (СИПА), заједно са припадницима Управе за индиректно опорезивање БиХ, преноси Танјуг.

Десеторо ухапшених осумњичени су за кривично дело организованог криминала у вези са кривичним делом утаје пореза или превара, злоупотребе положаја или овлашћења, примања поклона и других користи као и давање поклона и других користи.

Ухапшени ће бити предати Тужилаштву БиХ које ће одлучити о њиховом даљем статусу.

Јуче су, у оквиру исте акције, приведене 33 особе осумњичене да су шверцом дувана оштетиле буџет БиХ за више од 18 милиона конвертибилних марака.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи