Пронађен сведок шверца цигарета

Мухарем Фејзић, који је у црногорској јавности први проговорио о шверцу цигарета на граници према Косову и Метохији, пронађен је на Косову, саопштила је црногорска полиција. Чланови његове породице, сумњали да је Фејзић киднапован или убијен.

Рожајац Мухарем Фејзић, који је у црногорској јавности први проговорио о шверцу цигарета на граници према Косову и Метохији, а чији је нестанак синоћ пријавила његова породица, пронађен је на Косову, саопштила је црногорска полиција.

Управа полиције Црне Горе је навела да је од полиције Косова обавештена да је Фејзић доброг здравственог стања, као и да косовска полиција предузима мере и радње на расветљавању догађаја, односно околности под којима се Фејзић затекао на њиховој територији.

Црногорска полиција ће, када јој Фејзић буде доступан, односно када се буде налазио на нашој територији, обавити разговор са њим и, у консултцији са тужиоцем, предузети све мере и радње из своје надлежности ради потпуног расветљавања догађаја, наводи се у саопштењу.

Фејзић, који је у црногорској јавности први проговорио о шверцу цигарета на граници према Косову и Метохији, нестао је синоћ на путу Рожаје-Баћ. Полиција је пронашла његов аутомобиле на локалном путу, али од Фејзића није било ни трага ни гласа.

Чланови његове породице сумњали су да је Фејзић киднапован или убијен због јавно изнесених тврдњи да има материјалне доказе о швецу цигарета.

Фејзић је пре двадесетак дана јавно проговорио о шверцу цигарета на граници између Црне Горе и Косова и Метохији.

Он је тада позвао полицију да га заштити, тврдећи да му је живот угрожен, јер је сведок прекограничног шверца.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 20. јун 2024.
34° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије