Читај ми!

Мирјана Пуканић пронађена мртва

Бивша супруга Иве Пуканића Мирјана Пуканић пронађена мртва у свом стану у Загребу. Полиција обавља увиђај, али искључује могућност убиства.

У свом стану у Загребу пронађена је мртва Мирјана Пуканић, бивша супруга власника недељника Национал Иве Пуканића, који је убијен у октобру 2008. године, преносе хрватски медији.

Како јавља интернет портал Индекс.хр позивајући се на неименоване изворе, припадници полиције обављају увиђај, али искључују могућност убиства.

Тај портал преноси да је Мирјану Пуканић, према незваничним информацијама, данас касно после подне у стану пронашла породична пријатељица која је о свему обавестила полицију, а стигла је и хитна помоћ, али је било касно.

Према првим незваничним резултатима истраге, искључено је убиство с обзиром да на телу нису нађени трагови насилне смрти, преноси хрватски портал.

Вештак судске медицине који је такође позван на увиђај, требало би да утврди узрок смрти.

Мирјани Пуканић судило се 2009. због поседовања 15,4 грама кокаина, али је она ослобођена оптужби. У марту 2010. Жупанијски суд у Загребу укинуо је ослобађајућу пресуду општинског кривичног суда и наредио покретање новог процеса.

Пуканићева је 2009. ослобођена оптужби након што је утврђено да се не може доказати да је кокаин био њен.

Она није порицала да је конзумирала кокаин, али дрога је у стану нађена 15 дана након што је одведена на психијатрију, а за то време у стану су били њен покојни супруг, њихова ћерка и домаћица.

Пуканићева је имала психичких здравствених проблема, а хрватски медији су писали и о њеној наводној зависности од наркотика.

Иво Пуканић убијен је 23. октобра 2008. године. Већина особа умешаних у његово убиство ухапшене су након седам дана, а нешто касније и остали, па су на суђењу добили високе затворске казне.

За убиство Пуканића у Београду се суди и Сретену Јоцићу, познатијем као Јоца Амстердам.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 19. август 2024.
26° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару