Читај ми!

РАТ У УКРАЈИНИ

Напад дроновима на Одесу, седам мртвих; Беспилотна летелица се срушила на зграду у Санкт Петербургу

Рат у Украјини – 738. дан. Украјински званичници саопштавају да су руске снаге током ноћи извеле још један напад дроновима на Одесу, као и да je погинуло седам особа. Украјински председник Володимир Зеленски тражи од савезника још ПВО система. Са друге стране, службеници ФСБ-а тврде да су пронашли експлозивну направу у аутомобилу који је покушавао да уђе на Крим. Руски званичници, такође, потврђују да се дрон срушио на зграду у Санкт Петербургу и да није било жртава.

Напад дроновима на Одесу, седам мртвих; Беспилотна летелица се срушила на зграду у Санкт Петербургу Напад дроновима на Одесу, седам мртвих; Беспилотна летелица се срушила на зграду у Санкт Петербургу

Током протеклог дана украјинска војска је забележила 73 војна сукоба са руском војском. Повећан је интензитет артиљеријског гранатирања у правцу Авдејевке.

Генералштаб Украјине наводи да је сукоба било и на правцу Лимана, Бахмута и на новопавловском правцу, док на херсонском правцу није било сукоба.

Међутим, руске власти које контролишу део украјинског региона Херсона наводе да је дошло до напада дроном на аутомобил, у којем су страдале три особе.

У међувремену, украјински председник и холандски премијер потписали су у Харкову билатерални безбедносни споразум, који укључује две милијарде евра војне помоћи Холандије ове године.

четвртак, 18. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво