МУП о пријави народне посланице Данијеле Несторовић

Министарство унутрашњих послова саопштило је да се народна посланица Данијела Несторовић телефонским путем обратила Полицијској станици у Борчи и пријавила да је јутрос на паркингу затекла свој аутомобил са избушеним предњим гумама. У саопштењу напомињу да је посланица Несторовић, пре него што је позвала полицију, у Народној скупштини изјавила да је случај већ пријавила полицији, што, како наводе из МУП-а, није истина.

Министарство унутрашњих послова саопштило је да се Полицијској станици у Борчи јутрос у 10.45 часова телефонским путем обратила Данијела Несторовић, представила се као народна посланица, и пријавила да је јутрос на паркингу затекла свој аутомобил са избушеним предњим гумама, да је гуме заменила и тим аутом се одвезла на посао.

"Полицијски службеници су је упутили да дође у Полицијску станицу у Борчи и поднесе пријаву, што до сада није учинила. Без обзира на то, полиција је одмах по пријави започела провере њених навода и предузела све мере и радње ради утврђивања свих чињеница и околности", наводи се у саопштењу.

"Још једном напомињемо да је народна посланица Данијела Несторовић Полицијску станицу у Борчи позвала телефоном јутрос у 10.45 часова, иако је раније, пре него што је позвала полицију, у Народној скупштини изјавила да је већ пријавила случај полицији, што није истина", истиче се у саопштењу МУП-а.

Народна посланица Данијела Несторовић је током седнице Народне скупштине рекла да је јутрос затекла пробушене гуме на свом аутомобилу, али да је то неће спречити да дође на седницу.

среда, 09. октобар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи