Вучић у колони "Бесмртног пука"

Председник Србије Александар Вучић завршио је дводневну посету Москви учешћем у шетњи "Бесмртног пука", носећи фотографију свога деде Анђелка Вучића.

Шефа српске државе да учествује у шетњи "Бесмртног пука" позвао је председник Владимир Путин, на чији позив је Вучић боравио у дводневној посети Москви.

У шетњи "Бесмртног пука", поред председника Путина и Вучића, учествовали су грађани који су носили портрете својих рођака, који су учествовали у Великом отаџбинском рату и дали животе за победу над фашизмом.

"Моји родитељи су нашли фотографију покојног деде којег су усташе убиле, тако да ћу ја ићи поред председника Путина да покажем да желимо да сачувамо памћење на оне који су страдали од фашизма у то тешко време и са жељом да се то време никада не понови", рекао је раније Вучић новинарима, поводом учешћа у шетњи "Бесмртног пука".

Шетња "Бесмртни пук" је део обележавања Дана победе, која се одржава после војне параде поводом дана сећања на победу над фашизмом.

Председник Србије, током боравка у Москви, разговарао је са председником Русије Путином, најпре у четири ока, а потом и на радној вечери о бројним питањима, како од билатералној сарадњи на свим пољима, тако и, како је нагласио, пре свега о Косову и Метохији.

Број коментара 12

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи