Дачић: На београдске изборе или сами или са СНС-ом

Председник СПС-а Ивица Дачић наводи да та странка остаје при одлуци донетој на седници главног одбора да на београдским изборима наступи или на једној листи заједно са СНС-ом, или самостално са Јединственом Србијом у ком случају би њихов кандидат за градоначелника био Александар Антић.

"То су опције о којима тренутно разговарамо и размишљамо", рекао је Ивица Дачић.

Истакао је да у обе варијнате очекује добар резултат и да је Социјалистичка партија Србије спремна за београдске изборе.

Говорећи о евентуланим ванредним паралментарним изборима, Дачић је поновио да он нема ништа протв њиховог одржавања, али и подсетио на став председника Србије и СНС-а Александра Вучића.

"Како сте чули од председника Републике - пошто неће бити парламентарних избора, да не говоримо о тој теми", рекао је Дачић уочи Изборне конференције Форума жена СПС-а Београда.

Упитан да ли очекује да председништво Српске напредне странке промени одлуку о ванредним парламентарним изборима и "евентуално прегласа председника", Дачић је одговорио: "Молим вас да постављате озбиљна питања...али ја немам ништа против".

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 11. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи