ПС: Јанковић и Радуловић се изгубили у сопственој магли

Покрет социјалиста саопштио је да су тврдње Саше Јанковић и Саше Радуловића да је концесија Аеродрома Никола Тесла "штетна за Србију" показале да они не знају ништа о бизнису у ваздушном саобраћају.

"Влада Србије је, одлуком да да концесију за аеродром Никола Тесла, одиграла један од својих најмудријих и најдалековидијих економско-политичких потеза. Избором француске корпорације ‘Ванси ерпортс‘, која у свом саставу има 35 аеродрома на три континента, само је потврђена озбиљност ове одлуке", наводи се у саопштењу.

Како кажу, Јанковић и Радуловић "очајни што су тврдо приземљени после кратког узлета и неуспешног покушаја летења, па осим критиковања свега онога што влада уради, немају ништа да понуде Србији".

"Камо среће да нам је Србија богатија, а није због разних Јанковића, Радуловића, Шутановаца, Ђиласа и њима сличних, па да може да одвоји милијарду долара за следећи неопходан корак који ће београдски аеродром од регионалног лидера створити једно од европских ваздушних чворишта", кажу из Покрета социјалиста.

Додају да Јанковић и Радуловић не знају да нема монопола у пословима у ваздушном саобраћају, већ само беспоштедне борбе са конкуренцијом.

"Господа Јанковић и Радуловић не умеју да лете и нису предодређени за велике висине, они умеју само да праве маглу у сталном покушају да убеде грађане Србије како је боље бауљати по њиховој магли него летети са великима", закључују у ПС.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 11. октобар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи