Ђилас: Уједињење опозиције најбољи начин промене градске власти

Драган Ђилас, који је најавио кандидатуру за градоначелника Београда, сматра да је уједињење опозиције најбољи и најбржи начин промене градске власти.

"Да ли имамо исте ставове о свим најважнијим градским темама? Да. Да ли су они супротни ставовима СНС-а? Да", указао је Ђилас.

Зашто онда, упитао је, "грађанима не дамо могућност да гласају за једну листу".

"Ја сам проблем? Хајде да направимо истраживање да измеримо мене и све остале кандидате, јавно се обавежемо да ћемо подржати онога ко има највећу подршку Београђана и идемо на изборе са једном листом", истиче Ђилас.

На питање које ствари би урадио другачије да може да врати време, бивши градоначелник је рекао "доста њих" - од боље припреме за увођење бус-плус система, преко одбијања оваквог концепта комуналне полиције, а посебно би, каже, променио начин на који се град бавио културом...

"Надам се да ћу имати шансу да грешку исправим", рекао је Ђилас.

Каже да на "својим сликама" има 45 обданишта и девет школа, 157 аутобуса купљених у "Икарбусу"...

"Дајте слике 46 обданишта и 10 школа које сте направили. Паркирајте поред мојих 157 аутобуса ваших 158. Покажите одсечак плата васпитачица 2012. и 2017. године. Дајте, бре, да народ види резултате вашег рада у ове четири године", поручио је Ђилас.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 11. октобар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи