Покрет социјалиста: У време ДС-а грађани плаћали хладне радијаторе

Председник Градског одбора Покрета социјалиста Небојша Петровић одговорио је лидеру демократа Драгану Шутановцу да Београђани данас, када плате рачун за грејање знају да плаћају своје топле станове, док су за време његове власти, Драгана Ђиласа и Александра Шапића, плаћали хладне радијаторе.

У одговору Шутановцу, који је раније рекао да се демократе са коалиционим партнерима залажу да се у Београду смањи цена грејања, да буде у складу са построшњом или да се новац врати грађанима, Петровић поручује да ПС не чуди то што "вечити студент Машинског факултета, ни после једанаест година студирања не зна да израчуна губитке у топловодној мрежи грејног система града".

"Изненађени смо да неко ко се кандидовао за градоначелника Београда не зна да локална самоуправа не може да даје бескаматне кредите. Покрет социјалиста пита господина Шутановца да ли његов предлог значи да су се у време власти Демократске странке у Београду делили бескаматни кредити и ако јесу ко их је добио", навеоје Петровић.

Председник ГО ПС поручује и да ће Покрет социјалиста, у случају да не добије одговор на постављено питање, тумачити предлог Шутановца његовом спремношћу да личним средствима бескаматно кредитира грађане Београда.

"Ако је то ваш план, а одакле вам толике паре, господине Шутановац", пита Петровић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 10. октобар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи