Вучић одговарао на питања кроз емотиконе

Председник Србије Александар Вучић дао је ексклузиван интервју дневном листу "Блиц" у којем је, уместо речи, на питања одговарао користећи емотиконе.

Тако је, на пример, на питање о томе каква ће бити кампања (за београдске изборе) одговорио знаковима који се "преводе" са: "Много новца, много медијске пажње, али негативна".

Од избора очекује, између осталог, да ће бити исцрпљујући, али да о томе не жели да говори.

Уз помоћ емотикона описао је и какав би требало да буде кандидат СНС за градоначелника - добар, јака личност, образован...

Коментаришући спекулације на друштвеним мрежама да је Шапић његов човек и да ли би са њим могао да формира градску власт после избора, Вучић је одговорио уз помоћ знака који показује велику тугу, а често се користи у ироничне сврхе.

Као разлог за повратак бившег градоначелника Драга Ђиласа у политику Вучић види пре свега жељу за новцем.

Када је реч о српској економији, сматра да је она изгледала болесно и да је била у опадању пре него што је дошао на власт, а данас оцењује да су економске прилике у успону - сличицом на којој је графикон који показује раст.

Вучић је "одговорио" и на низ личних питања, те је "открио" да од њега деца добијају поклоне, књиге, прибор за сликање и флашицу за млеко, а да време с породицом проводи обично обедујући и уз игру.

На питање који емотикон најбоље описује његову странку, Вучић је "навео" да су то партнерство и снага.

Међу корисницима паметних телефона и Вибера, емотикони важе за веома функционалан и искрени "језик" комуникације.

Пре Вучића, такав интервју дао је садашњи канцелар Аустрије Себастијан Курц за аустријски лист Клајне Цајтунг.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 10. октобар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи