Вучић: Седим на једној, српској столици

Ја седим на једној, српској столици и то је резултат одлучности и моје и грађана Србије да Србија води политику независности, рекао је вечерас председник Србије Александар Вучић.

Председник Вучић је у интервјуу Првој телевизији, на питање колико је тешко водити политику "седења на две столице", одговорио: "Ја седим на једној столици, као и вечерас пред вама".

На питање да ли мисли да то тако виде и светски државници, председник Вучић је одговорио да га не интересује шта они мисле, већ шта мисле грађани Србије.

То је, каже, политика коју је изнео пред свим светским државницима са којима је ове године разговарао и такву политику намерава и даље да води.

Вучић је изјавио да ће 2018. године бити одржани само београдски избори, а као најозбиљнијег противника актуелне власти види Мирослава Мишковића.

"Онај који је ту стварно главни, који је опредељујући фактор и њихов шеф, онај који их ујединио унутар те коалиције то је Мирослав Мишковић. Он је најозбиљнији противник. Он је тата и Ђиласу и Јеремићу и Јанковићу", рекао је Вучић одговарајући на питање Прве телевизије кога види као већу конкуренцију на изборима, Ђиласа или Шапића.

Председник је истакао и да је јавни дуг Србије на данашњи дан 61,7 одсто БДП-а, да ће јануарске плате после повећања бити од 430 до 440 евра, а да ће до краја године оне бити око 500 евра.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 10. октобар 2024.
28° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи