Честитка председника Александра Вучића

Ова година за Србију је била успешна, многи изазови су превазиђени и створени су услови за бољу будућност, оцењује председник Александар Вучић. Грађанима честита Нову годину у којој ће такође, каже, бити доста изазова, али и прилика да се уз марљив рад поправи стандард грађана и обезбеде већа примања. Честитку председника преносимо у целини.

"Поштовани грађани Србије, у 2017. успели смо да се изборимо с бројним изазовима. После много мука, после много година оборили смо јавни дуг и наставићемо с тим. Успели смо, такође, да смањимо незапосленост. Успели смо да отворимо много нових радних места, да направимо километре и километре нових ауто-путева, регионалних и локалних путева.

Урадили смо много добрих ствари за будућност наше деце. Али следећа година, 2018, једна је од пресудних година. То је година у којој ћемо само заједничким снагама, само јединствено моћи и морати да сачувамо мир и стабилност не само у нашој Србији већ и целом региону.

Две хиљаде осамнаеста година мора да буде година убрзаних европских интеграција за нашу земљу али и година успешне и свестране сарадње и са Руском Федерацијом и НР Кином.

Уверен сам да заједничким снагама, да јединственом вољом, да снажно и енергично и пре свега марљиво, великим радом и трудом, можемо да постигнемо најбоље могуће резултате и значајно виши животни стандард за све наше грађане који ће се огледати и у већим платама и у већим пензијама и свим другим примањима.

Још једанпут желим да се захвалим свима на подршци коју је држава Србија имала од свих њених грађана.

Хоћу да свим грађанима наше земље без обзира на националну и верску припадност, свим људима који живе у Србији, али и нашем народу који живи у региону и широм света у расејању, хоћу да пожелим срећну и успешну Нову годину, много здравља, много радости, а уверен сам да ће се наши грађани и наш народ својим радом постарати да 2018. буде заиста много боља."

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 10. октобар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи