СНС: Једини циљ Јанковића презадуживање Београда

Градски одбор СНС-а саопштио је да је конференција за новинаре коју је одржао председник ПСГ-а Саша Јанковић "циркус лоповско-тајкунске коалиције", којој је једини циљ "још једно презадуживање Београда и пљачкање грађана".

Како наводи београдски СНС, Јанковић, Шутановац, Ђилас, Шапић, Мишковић, Лимун и Јеремић желе да пљачкају грађане како би се "бахатили на скупим глисерима и возили аудијем А8".

"Лопов подржава лопове, како би се нашли и договорили око коначне расподеле функција, фотеља и привилегија у граду, пошто је то једина борба коју воде. Програм који нуде удружени и згрчени Јанковић, Ђилас, Шапић, Шутановац, Живковић, Јеремић и његов шеф Лимун, под будним оком Мишковића јесу пусте реплике Теразија, небезбедни Пазл градови, сумњиве набавке Соларисових аутобуса и шпанских трамваја, задуживање Београда за 1,2 милијарде евра", наводи се у саопштењу СНС-а.

Додају да СНС воли Београд, што се види по развоју града.

"У Београду данас има преко 1.111 активних градилишта, 200 уређених фасада, више од 550 километара асфалтираних путева, више од 396 километара водоводне и канализационе мреже. Такву одговорну политику Српска напредна странка ће наставити да води и у 2018, јер нам је интерес грађана једини циљ", наводи се у саопштењу.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 10. октобар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи