Михајловић: Шутановац за Србију без путева, болница, фабрика

Лидеру Демократске странке Драгану Шутановцу је, изгледа, мржња према свему што за Србију ураде председник Александар Вучић и СНС важнија од напретка земље и бољег живота њених грађана, изјавила је потпредседница Владе и чланица Председништва СНС Зорана Михајловић.

"Али, то не значи да може да обмањује грађане о ономе што могу да виде својим очима, а то је да је после три деценије Коридор 10 практично завршен, да на југу данас има више фабрика и више посла и да је Ниш добио најмодернији клинички центар у овом делу Европе", каже Михајловићева.

Према њеним речима, изјава да људи у Србији "не виде никакав бољи живот, већ само лажне фабрике и лажне инвестиције", још једном је показала какву Србију желе ДС и Шутановац, наводи се у саопштењу.

"Шутановцу изгледа одговара само Србија у којој се Коридор 10 никад не завршава, као што је то било у њихово време, у којој грађани Ниша и јужне Србије не могу ни да сањају о најмодернијем клиничком центру на Балкану и у којој је југ 'долина глади' јер не ради ниједна фабрика", каже Михајловићева.

Михајловићева је указала да политички противници могу да се не слажу око много тога, али не и око тога да ли је за грађане боља инфраструктурно повезана, здрава и развијена Србија или Србија без путева, болница и фабрика.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 09. октобар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи