Брнабићева и Корсини о подршци Италије евроинтеграцијама Србије

Премијерка Ана Брнабић захвалила је италијанском званичнику Паолу Корсинију на подршци Италије регионалном дијалогу и стабилности Западног Балкана, показаној кроз ангажовање у оквиру Берлинског процеса.

На састанку премијерке и првог потпредседника Одбора за спољне послове италијанског Сената је наведено да је Италија први инвеститор и други трговински партнер Србије и да постоји простор за повећање трговинске размене две земље.

Премијерка је истакла да је Влада Србија омогућила добре услове за пословање, о чему сведочи и велики број италијанских компанија и позвала и друге италијанске инвеститоре да послују у Србији.

Корсини је похвалио реформе и модернизацију друштва које Србија спроводи, и додао да је то сигуран пут за прикључење Европској унији, наводи се у саопштењу Канцеларије Владе Србије за сарадњу с медијима.

Како је истакао, парламент и Влада Италије пружиће сву неопходну помоћ Србији на том путу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 01. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи