Стефановић затражио извињење од Шабића

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је да нико из полиције није долазио на врата повереника за информације од јавног значаја Родољуба Шабића и затражио од њега извињење.

После отварања Дома здравља у београдском насељу Лабудово брдо, Стефановић је рекао да су на адреси повереника били припадници комуналне полиције.

Повереник за информације од јавног значаја навео је јуче на свом Твитер профилу да му је долазила полиција због "лажне пријаве о дивљој градњи".

"Полиција на мојим вратима. Лажна пријава за дивљу градњу. Момци културни, беспрекорни. Али, шаљу ли их тако ревносно на праву дивљу градњу?", написао је Шабић.

Након објаве те информације, на друштвеним мрежама огласио се и Стефановић који демантовао његове наводе.

"Нико из полиције није био код Шабића, већ су по мојим информацијама то били органи који се баве комуналним пословима. Када се буде утврдило да је намерно или ненамерно погрешио, очекујем од Шабића да се извини", рекао је Стефановић.

 

 

 

 

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи