Не да(ви)мо Београд: Примедбе због намере да се промени правац линије будућег метроа

Поводом намера градских власти да промене правац линије будућег метроа, Иницијатива "Не да(ви)мо Београд" поднела Секретаријату за урбанизам и грађевинске послове примедбу на Измене и допуне регионалног просторног плана административног подручја града, саопштила је данас та инцијатва.

Ранијим студијама приоритет је био дат линији Земун - Устаничка улица док је новим документом приоритет дат потпуно новом правцу - "од празног Макишког поља до празне Аде Хује, а преко будућег "Београда на води", навела је Иницијатива.

"Предложене измене, уместо да буду решење за превоз великог броја грађана и грађанки Београда, служе да се обезбеди већа зарада подобним инвеститорима који планирају да граде на водоизворишту у Макишком пољу и Ади Хуји", наводи се у саопштењу.

Примедбе, у форми петиције, за неколико дана потписало је 656 особа.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи