Вучић: Није најбоље да београдски избори буду у децембру, али нећу се противити

Председник Србије и Српске напредне странке (СНС) Александар Вучић изјавио је да не мисли да је најбоље да избори за Скупштину Београда буду у децембру, али да се неће противити тој одлуци.

Упитан о томе да ли је донета одлука о београдским изборима, Вучић је рекао да о тим изборима није размишљао.

"Уопште нисам размишљао о томе, јуче сам каснио на тај састанак (београдског одбора СНС-а). Небојша (Стефановић) је рекао да они размишљају о изборима који треба да буду у децембру. Ја сам рекао да не мислим да је то баш најбоље, али нећу да се противим", рекао је Вучић новинарима у Крепољину код Жагубице где је присуствовао отварању реконструисаног пута, преноси Бета.

Додао је да је страначким колегама рекао да на београдским изборима могу да ставе његово име ако им је потребно, али да би у будућности то могло да буде тешко.

"Ја сам рекао 'људи идите и немојте да се плашите... Идите и победите'", рекао је Вучић, а на питање да ли је у реду да СНС користи његово име на локалним изборима, он је рекао:

"Зашто не би било у реду да користе моје име? Ја сам председник Србије, али сам и даље председник странке. Допринео сам и борим се са њима да Београд и сви наши градови изгледају лепше".

"Нас су три-четири месеца оптуживали да смо покрали изборе, после су признали ‘Вучић је постено победио'. Па, је л' то тачно, што то нисте рекли? Наравно да смо поштено победили, пре бих се убио да један глас украдем, срам их било какве су глупости изговарали", рекао је Вучић.

Медији у Србији објавили су јуче после састанка СНС-а у београдској хали "Пинки" да је договорено да избори за Скупштину Београда буду одржани у децембру.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи