Јованов: Србији доста гробова, зато неће Јанковића

Потпредседник Главног одбора Српске напредне странке Миленко Јованов рекао је да је Србији доста гробова, мржње, немира и сукоба, и зато никада неће подржати лидера Покрета слободних грађана Сашу Јанковића.

Миленко Јованв је оценио да је Јанковић својим последњим иступима "још једном потврдио да није у стању да осмисли ни једно једино слово било какве политике".

"И зато што не зна ни да бекне о економији, пошто благе везе нема о међународним односима, пошто га је баш брига за Србе у региону, пошто је Србију оптужио за геноцид, а Косово прогласио независним, остало му је да као свој једини програм грађанима понуди 'пишање по гробу' Александра Вучића и пљување по Србији", каже Јованов.

У саопштењу се оцењује да је то Јанковићева слика и прилика и то је та "нова", "грађанска", "цивилизована", "европска" политика коју он нуди Србији - "мржња, смрт и пишање по гробовима".

"Србији је доста гробова. Србији је доста мржње. Србији је доста немира и сукоба. Зато Србија никада неће подржати беспосленог мрачњака Сашу Јанковића и његове мрачне, злослутне идеје", додао је Јованов.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 28. октобар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи