Бошко Ничић нови члан СНС-а

Председник Покрета за Крајину Бошко Ничић и његови сарадници нови су чланови Српске напредне странке, објавио је потпредседник СНС-а Миленко Јованов.

Миленко Јованов је на конференцији за новинаре у седишту СНС-а рекао да ће Ничић и његови сарадници постати део велике породице која свакога дана ради све што може да се у сваком делу Србије живи боље.

Јованов је рекао да ће Ничић на наредној седници Главног одбора СНС-а бити предложен за члана председништва странке, а да ће већ сутра координирати рад странке у Борском и Зајечарском округу.

Како је рекао Ничићев сарадник Милан Станковић, биће повереник градског одбора СНС-а у Зајечару.

Јованов је поручио и да СНС остаје отворен за све одговорне и поштене људе који желе да им се придруже и да заједно учине све што могу за бољу и успешнију Србију.

Ничић је рекао да се заједно са најближим сарадницима прикључио СНС-у и подвукао да су са СНС-ом били озбиљни политички противници у Зајечару, али да и ово показује да се, ако је у интересу грађана, могу спајати и заједно радити и сарађивати.

Како је рекао, ово је показатељ да такве ствари нису немогуће, да су добре и додао да се нада да ће бити још таквих примера.

Навео је да је покрет који је водио имао специфичан поглед и деловање када је у питању децентрализација и да у том смислу могу искуством и знањем које имају о тој области помоћи у даљем раду.

Ничић је рекао да у Скупштини Зајечара има 50 одборника, и да заједно имају стабилну већину.

Према његовим речима, за све лоше што се у Зајечару дешавало се "зна ко су кривци".

"Имамо имена и презимена те ће, сходно ономе за шта се СНС залаже – на чему инсистира и бори се и ради, а то је борба против корупције и криминала – они који су одговорни за те лоше ствари доћи на ред да одговарају за почињено", нагласио је Ничић.

Ничић је додао да ће деловати "као најискренији члан СНС-а".

Навео је да верује да ће Зајечар брзо напредовати и постати место и крај у које ће страни инвеститори желети да дођу.

Претходно је одржан састанак којем су поред Јованова и Ничића присуствовали и функционери СНС-а Марко Ђурић, Дарко Глишић и Небојша Стефановић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 28. октобар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи