Вучић: Меркелова побеђује, а долази и у Ниш

Председник Србије Александар Вучић уверен је да ће немачка канцеларка Ангела Меркел победити на предстојећим изборима и да ће идуће године, или 2019. године, доћи у Ниш, где ће, сигуран је, бити одржан један од наредних самита Берлинске иницијативе.

Вучић је, после отварања фабрике "Леони" у Нишу, изразио уверење да ће немачка канцеларка победити на предстојећим немачким изборима, који су заказани за 22. септембар.

"Ја када кажем да неко побеђује на изборима, он побеђује. Најбоље знам", рекао је Вучић.

Раније је рекао да ће Ниш идуће или 2019. године бити домаћин једног од следећих самита у оквиру Берлинске иницијативе, а данас предочио да то значи да ће Нишлије угостити Меркелову, француског председника Емануела Макрона, италијанског премијера Паола Ђентилонија.

"Сви ће доћи у Ниш и мораћемо да правимо нове конгресне центре", поручио је Вучић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи