Вучић: Опозиција ће губити све док се сам не склоним

Председник Србије Александар Вучић поручио је да опозиција може слободно "да се укрупњава", али да ће губити све док се он сам не склони.

Они се, како каже, "укрупњавају" под мотом "не можемо да победимо, ајде сви да се скупимо ђутуре, па ћемо сви ми, недовољно јаки, постати много јаки".

"То је као када се скупе испред стадиона, па наиђе неко много храбрији и јачи и нико не сме ништа, већ када се скупе десеторица и он падне на земљу, они почну да га ударају. Ја с тим немам проблем, ни њих 10 а ни 20 нити имају идеја, енергије, нити снаге, а ако хоћете ни образовања колико ја", рекао је Вучић одговарајући на питања новинара.

Рекао је да ће, ако народ одлучи другачије, на неким изборима, за разлику од њих, који су у поразу били некултурни и неваспитани - честитати.

Напоменуо је да је увек спреман да разговара, без обзира на то шта све изговарају о њему и његовој породици, али, истиче, неће никоме да се удвара, додворава, ласка, а да то не мисли, јер није лажов.

"А не могу ни да ме уплаше било чим. Тај филм нећете гледати... Као ни 'шутирање десеторице'", подвукао је Вучић.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 28. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи