Јовановић: Јанковићева фрустрација Вучићем никог не обавезује

Јанковићева фрустрација Вучићем никог не обавезује, поручује Чедомир Јовановић.

На коментар Саше Јанковића да се председник Александар Вучић позивом на шири дијалог "кукавички" крије иза грађана, Јовановић каже да би бивши Заштитник грађана могао би коначно да преболи чињеницу да му Вучић није дао трећи мандат.

"Да своју личну фрустрацију Вучићем задржи за круг својих пријатеља и саговорника, а не да је износи као нешто што треба да буде аргумент у том разговору свих нас једних са другима", каже Јовановић.

"Зашто би мене или било кога обавезивала опсесија Саше Јанковића Вучићем?", пита се Јовановић.

На питање шта би опозиција требало да уради, те како види њену улогу у дијалогу, лидер ЛДП-а каже за Танјуг да опозиција прво мора да се суочи с тим да је одговорна за ово што се десило.

"Демократска странка је одговорна за 'косовски Устав' из 2006. године, који су изгласали са Коштуницом, одговорна је зато што смо одбацили Ахтисаријем споразум, а у њему је писало оно што данас не можемо ни да сањамо", рекао је Јовановић.

Одговорна је, наставио је он, и за пропуштене прилике од 2008. до 2012. године.

Требало би, каже, да преузму део те одговорности.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 28. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи