Вулин: Санкције могу довести до повећања политичких тензија

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Александар Вулин оценио је да би америчке санкције против председника РС Милорада Додика могле да доведу до повећања политичких тензија и отежавања могућности за дијалог.

"Као што је напад Бакира Изетбеговића на Дан РС довео до политичке кризе и до референдума, тако ће и санкције, бојим се, довести до повећања политичких тензија и до отежавања могућности за дијалог и постизање компромиса", рекао је Вулин новинарима у Нишу.

Одговарајући на питање како Србија гледа на увођење санкција Додику, Вулин је истакао да су санкције у међународним односима обично контрапродуктивне и да углавном отежавају да се дође до квалитетног решења.

"Увек када имате санкције, на крају оне доведу до тога да обични људи теже живе. Надам да ће се брзо размишљати и о промени оваквих одлука", рекао је Вулин.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи