Чанак очекује смену Дачића

Председник Лиге социјалдемократа Војводине Ненад Чанак очекује смену министра спољних послова Ивице Дачића, јер "тешким увредама на рачун суседних држава поново уводи читав регион у стање ратне психозе".

Ненад Чанак у писаној изјави достављеној медијима каже да не види како би Дачић могао да и даље обавља дужност министра спољних послова када, тврди, нико пристојан у свету са њим више не жели да разговара.

Наводи да је Дачић одговоран за оно што је у проšлости радио, "и пре и после 2000." и додаје да нас не би опет свађао са суседима, да је било лустрације.

"Данас Ивица Дачић, осим што проводи време на слободи због недостатка доказа или политичке воље за процесуирањем, представља и заштитника интереса једне стране државе. Вероватно, у њено име, јер то није интерес Србије, поново нашу земљу свађа са готово свим суседима", навео је Чанак.

Притом, додао је Чанак, не крије превише да су му ближи интереси режима у Кремљу, него јавни интерес грађана Србије.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи