Шутановац: Кандидат није само име и презиме

Председник Демократске странке Драган Шутановац изјавио је да о заједничком кандидату за председничке изборе сваког дана разговарају са партијама које деле европске вредности, наглашавајући да тај кандидат мора да спроводи проевропску политику.

"Председнички избори су велика шанса, која треба да се искористи, али то не сме да буде избор само име и презиме", рекао је Шутановац додаући да има још времена за то.

Учествујући у акцији ДС-а "Како зауставити даље пропадање Србије" којом обележава Дан људских права, Шутановац је рекао да је оно што се тренутно дешава око бившег шефа дипломатије Вука Јеремића "наставак политичког прогона који постоји у Србији већ четири године".

Лидер ДС-а је новинарима у Кнез Михаиловој улици у Београду рекао да власт Србије спроводи "правно насиље и да се сила из парламента прелива у реалан живот и где грађани не знају шта их сутра чека", додајући да се више од шест месеци не зна ко је рушио читаве делове Београда.

Према његовим речима, ДС нуди решења грађанима и инсистира на владавини права, људским правима и европским вредностима које треба да буду свакодневица.

"Морамо бити спремни да већ у наредним месецима, почетком следеће године извршимо драматичне промене и склонимо ову власт која пет година за редом унижава живот грађана", рекао је Шутановац.

Број коментара 42

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 28. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи